Известие

Collapse
No announcement yet.

едно вапрос4е

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• едно вапрос4е

на4и кат натисна пове4ко гаста например карам с 120 и натисна рязко гаста и светка 4ервената лампи4ка инжектор4ето на таблото и сеедно спира да работи двигателя за 2 секунди и после се стартира? Какво 6те кажете за тоя проблем какво може да е ???? Мерси предварително
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Някой от възможните причини са описани в следващите две теми:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 79d68ba51e

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 79d68ba51e
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

да колега и аз мисля 4е е ТPS ма не сам сигорен за6тото дебитомера ако е няма да варви а до 150 160 е пу6ка и като стигне определени обороти и км в 4ас го прави тая мизериа сеедно има некво ограни4ение

Comment

Аз пък съм сигурен че не е от ТПС и няма начин да не може да се хване с диагностика
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ми то и аз сам сигорен 4е може с диагностика но аз сам в австриа и като отидох на диагностика те ми казаха 4е си4ко е ок абе некадарници .А Бобо ти от какво мисли6 4е може да ее

Comment

Имаш няколко вариянта но най възможния ми се струва колата да сече от това че пренадува, а това е в следствие на скапан или бавно зацепващ соленоид за управление на буста

Кажи ми повече за колата върви ли достатъчно? Ако я натиснеш от старт здраво сече ли и има ли чип?
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми колата си варви перфектно, от старт е супер касаси гумите а и сам с 17ки и не се4е изобс6то и не няма 4ип. Колега колата си варви добре но ето и днеска пак на прав пат малко нанадолни6те 170 и светна инйектор4ето и до тук а като патя е малко нанагорни6те и кат натисна гаста да кам 160 и пак са6тото а и при двата слу4аи оборотите не минават 3500 на 5 скорос. Незнам кво и е на коли4ката

Comment

а колега я обясни тия не6та какви са 4е сеедно ми гоwори6 на китаиски зацепващ соленоид за управление на буста

Comment

колеги направих няколко сним4ици на моита коли4ка
                  http://img.data.bg/i.php?show=58375&ctrl_id=3yoixx#img
                  http://img.data.bg/i.php?show=58382&ctrl_id=zbuwho#img

Comment

????????? ????? ????? ? ?? ?????? ??????? ?????? ??? ?? ???????? ?????? ????????? ????? ? ?????? ????? ???? ???? ?? ???????? ???????.??? ??? 3000?? ?? ??????? ????? ????? ??? ?????? ??????? ??????? ???? ????? ? ?? ????
                    ________
                    PRISON BREAK FORUMS
                    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:08.
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Да има логика като си полмисли6 може и да е от помпата ама как да раъбера

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
                        Да има логика като си полмисли6 може и да е от помпата ама как да раъбера
                        Трябва ти свястна диагностика, щом светка инжектора значи записва грешка просто трябва да се види каква е
                        sigpic

Comment

?? ? ??? ???? ? ?????? ??? ?????? ?? ???? ?? ?? ??? 3 ???? ????? ??????? ?? ??????? ? ?? ??? ? ??????? ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?????? ? ?? ??????????? ? ?? ??????
                          ________
                          Ford Vx54 Platform History
                          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:08.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                            то в жтд така я набива тая грешка че може да са още 3 неща около помпата но кофтито е че все е помпата и така ги прай магариите че когато е на диагностика и се оправя
                            Пише си точно каде е грешката и аз досега скапана помпа не съм виждал Разни стъпкови моторчета в помпата да, клапани за налягане да, ма помпа не
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Първоначално публикувано от santo_traficante
                              ?? ? ??? ???? ? ?????? ??? ?????? ?? ???? ?? ?? ??? 3 ???? ????? ??????? ?? ??????? ? ?? ??? ? ??????? ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?????? ? ?? ??????????? ? ?? ??????
                              ???? ?? ????? ???? ? ???????? ? ?? ?????? ??????? ????? ?? ??? ?????? ????? ???????? ????????? ? ??????? ??, ??????? ?? ???????? ??, ?? ????? ??
                              ?? ??????? ??? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ??? ??????? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????? ?????? ????? ?? ?????? ??? ? ??????? ??????? ? ?? ?????? ?????? ? ?? ?????? ???? ?????? ????
                              ________
                              Herbalaire vaporizer
                              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:09.
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                              X